Vinteren er kommit!

Herlege dagar til fjells med Langeland skule.
17. september 2021
Flott førjulsleirskule med Fjelltun skule
2. desember 2021
Herlege dagar til fjells med Langeland skule.
17. september 2021
Flott førjulsleirskule med Fjelltun skule
2. desember 2021

Så er endeleg vinteren her, og Gautesete skule 8b og c fekk ein liten forsmak på fjellturen på torsdag. Ellers har det det vore fullt trøkk på garnfiske, spikking, nisseverkstad og mørketur. Sjå bilder og les kva dei har opplevd.

Logg veke 47-21 Gautesete 8b og 8c

Mandag: På mandagen kom vi opp på Gullingen leirskole, og var veldig spente. Vi fikk rommene våre og dro på en liten tur. Senere på kvelden etter at vi hadde spist og det ble mørkt dro vi ut på en mørketur med fakler.  Da fikk vi også vite om huldrefolket.

Tirsdag:  På tirsdagen dro vi ut for å fiske. Vi satt opp lavo, sløyde og stekte fisk. Der lerte vi også å sette opp et bål. Når vi kom tilbake ble vi delt inn i grupper og  hadde jule-verksted. Der fikk vi bake, spikke og lage små julenisser.

Onsdag: På onsdagen ble vi dratt ut på en orienterings-bingo, der vi måtte følge et kart og finne poster. På hver post var det seks tall som vi skulle kryss om vi hadde. Da vi kom hjem fortsatte vi med jule-verksted

Torsdag: På torsdag hadde vi en lang og kjekk avsluttnings tur. Der vi fikk velge mellom å gå på to topper, en topp, eller å bare gå rolig. Desverre var det ikke nok folk på en topps tur så da ble det bare to topps tur og rolig tur, men det var forstatt kjekt. Etterpå ble det jule-bord med pinnekjøtt og dessert.

Fredag: På fredagen ble det mye rydding og pakking. Vi hadde et siste møte der vi skulle fortelle det vi hadde lært og ble delt ut diplomer. Vi takket for oss og reiste hjem.

Takk for en flott uke på Gullingen leirskole fra oss i 8B og 8C. 🙂