Strålande elevar frå Storevarden skole i strålande vintervér

Tilbud sesongkort vinteren 2021
30. november 2020
Superveke med elevar frå Bokn skule
19. mars 2021
Tilbud sesongkort vinteren 2021
30. november 2020
Superveke med elevar frå Bokn skule
19. mars 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mandag:
Etter en to og en halv times busstur så har vi endelig kommet fram til Gullingen leirskole. Vi tok på oss skiene og hadde skilek. Også fikk vi smake verdens beste lapskaus og sjokolademousse med vaniljesaus. På kvelden lekte hele trinnet Mafia.

Tirsdag:
På tirsdags morgen så begynte alle med å vaske og rydde leiren eller soverommene. Etterpå tok vi på skiene og ble delt inn i tre grupper: gruppe 1, gruppe 2 og gruppe 3. Gruppe 1 og  2 begynte med å gå på ski, mens gruppe 3 gikk på truger og hadde bingo. Etter matpausen så skiftet vi. Til middag hadde vi taco og kiosk istedet for dessert.

Onsdag:
Vi begynte som alltid med å gjøre oppgavene og vaske rommet. Så skulle vi gå en lang tur til Breiastølsdalen hvor vi kunne ha skiek. Der var det en bakke med hopp, en med slalom og en bakke der man kunne kjøre under porter. Til middag hadde vi kjøttkaker med brun saus og poteter. Til dessert hadde vi pinneis. På kvelden var det høylyt og håndballkamp.

Torsdag:
Torsdags morgen gjorde vi ryddeoppgavene som vanlig og spiste frokost. Vi dro på morgenmøte og fikk bestemme hvilken tur vi ville gå på. Gruppe 1 var lettest, gruppe 2 var middels vanskelig og gruppe 3 var vanskeligst. Gruppe 1 gikk til samme sted som på torsdag, gruppe to gikk et litt lettere sted en gruppe tre som gikk til toppen av et fjell. Til middag hadde vi kyllingengryte med ris og til dessert var det gele med vaniljesaus. Etter middag hadde vi kiosk. Senere på kvelden var det disco.

Fredag:
I dag pakker vi alle sakene og skal dra hjem, det var en veldig gøy opplevelse!