Superveke med elevar frå Bokn skule

Strålande elevar frå Storevarden skole i strålande vintervér
29. januar 2021
Herlege dagar til fjells med Langeland skule.
17. september 2021
Strålande elevar frå Storevarden skole i strålande vintervér
29. januar 2021
Herlege dagar til fjells med Langeland skule.
17. september 2021

Mandag:
Me kom til Gullingen på førmiddagen og pakket ut på rommene våre. Når vi hadde pakket ut så fikk vi info om hva som skulle skje gjennom uken. Etter det hadde vi skileik på banen. Deretter fekk me lapskaus til middag. Klokka 18.30 hadde vi akebrett konkurannse, Helle fra Bokn vant.

Tirsdag:
Me gjekk på truger og hadde orientering. Nokon ville sove i Bålstova, men det var bare fire som sov hele natten. Deretter gjekk me på ski i lysløypen, me lagde bål og stekte oste smørbrø. Lederne lagde løyper som vi gå på ski i.

Onsdag:
På onsdag gikk vi en tur i en skiløype, hvor me stoppet en fin plass. Der rant me på ski og grillet. Vi lærte korleis vi laga firkantbål og vi hadde med oss osteskiver til å grille på bålet. Vi hadde undervisning i korleis vi svinga og bremsa på ski. Det var veldig fint vær og fine forhold.

Torsdag:
På tordag gikk vi samme løype som onsdag. Der var også elever fra Finnøy. Me grillet og lagde snøhule. Det var mykje forskjellig skileik og lederane lærte monge av oss korleis vi sto på ski. Turen var veldig fin i strålande sol på slutten. Det var kjekt å renne ned dei store bakkane.

Fredag:
Me pakket alt sammen for å reise. Vi fikk en oppsummering der fikk sett hva vi hadde gjort. Me kommer til å savne Gullingen.