Trones i haustfjellet

Snø på toppane med Iglemyr-elevane
september 20, 2019
Supre Sauda-elevar i Suldalsfjella
oktober 4, 2019

Da har ein flott gjeng frå Trones avslutta leirskuleveka si i deilig haustvær på Gullingen. Vil du se og høyre litt om kva dei har gjort finn du logg og bilder under.

Logg fra 7 klasseTrones skole

Mandag

Vi kom hit med bussen og var kjempespente på hva uka ville bringe! Vi fikk bagasjen ut av bussen, pakket litt ut på rommene og så delte de oss i 3 grupper og gikk en liten tur, for å se oss litt rundt. Jeg tror alle fikk et godt inntrykk av området, og det var veldig fin utsikt! Vi spiste lapskaus til middag, og etter det var det fritid helt frem til kveldsmaten.

Tirsdag

På tirsdag startet vi dagen med morgensamling, for å få vite hva vi skulle den dagen. Vi ble delt inn i 4 grupper, og fikk en aktivitet for dagen. Gruppe 1 og 2 var i skogen og hadde litt leker, og buldret litt mens gruppe 3 og 4 var på sjøen med kano og robåt og lærte å sløye fisk. Når vi kom tilbake fra turen, var det middag, og så åpnet kiosken. Noen skulle sove i bålstova den kvelden, så de gikk opp der på kveldstid.

Onsdag

Vi startet dagen med frokost og morgensamling som vanlig, og så var det ut på tur! Vi bytta på hvem som gjorde hva, så gruppe 1 og 2 var med sjøen, og gruppe 3 og 4 var i skogen. Alle aktivitetene var veldig gøy! Når vi var ferdig med turene, dro vi tilbake og fikk middag. Så hadde vi fritid og kveldsmat

Torsdag

Vi våknet som vanlig til frokost, og morgensamling. Vi kunne velge hvilken tur vi skulle gå på. Det var en totopps tur, entopps tur, fisketur og en liten kosetur. På slutta av alle turene var det bekkevandring. Det var  kjempegøy! Etter middag åpnet kiosken og vi kunne gå å kjøpe snop. Så var det fritid til kveldsmaten. Etter det var det noen som så på film.

Fredag

Vi spiste frokost og smørte matpakke til bussturen. Nå har vi pakket, og gjort oppgaver og snart er det morgensamling. Mangen gruer seg til å dra!

Vi har hatt en kjempefin uke på Gullingen, hadde vært fint med en uke til!

Alle har fått en opplevelse de vil huske resten av livet.

Hilsen Trones skole