Snø på toppane med Iglemyr-elevane

Rommetveit og Hystad i haustfjellet
september 13, 2019
Trones i haustfjellet
september 27, 2019

Nok ei flott veke er over her på Gullingen leirskule, og 7. klassingane frå Iglemyr skole er no på veg heim til Sandnes i buss.
Det ar vært ei kjøig haustveke, med snø ned til leirskulen tysdag morgon, og frost på småpyttane på torsdags morgon. Men dei friske og sporty elevane frå Iglemyr har storkost seg, vore aktive og positive, og tatt til seg mottoet vårt ; “Ull er ikkje tull” og “det er dumt å fryse”.

Under finn du masse flotte bilde frå veka og elevane sin eigen forteljing frå veka.

God helg.

Logg veke 38-19, Iglemyr skole 7.kl

Mandag: Da vi kom til Gullingen leirskule var alle glade, vi hadde sittet i en buss i 3 timer, og vi pakket ut bagasjen og gjorde rommene klare til å sove i. Etter det så hadde vi en samling i klasserommet, og vi fikk informasjon om leirskolen om hvilke tider de forskjellige ting skjedde, f.eks når maten var og sånt. Etter det gikk vi på en bli-kjent tur, som var veldig kald og våt, men kjekk. Vi fikk bade, se på naturen og kysse frosker, for å se om de forvandlet seg til en prins. Så kom 65 klissvåte elever hjem for å spise middag. Til middag fikk vi en kjempegod lapskaus. Det var digg å få lapskaus første dag. Til dessert fikk vi sjokolade mousse, den smakte digg. Etter det fikk vi et par timer fri, og man kunne gå på fisketur med Ketil. Så var det kveldsmat, så hadde vi 1 time på oss før vi måtte legge oss.

Tirsdag: Alle våknet trøtte og slitne. Vi fikk frokost, og så var det morgensamling i klasserommet. Vi fikk informasjon om at vi skulle på skogtur og ha orientering. Så ble vi delt inn i 4 grupper, og fikk hver sin turleder. Vi lærte om sopp, bær, trær, planter og mose. Til slutt ble vi delt to og to og skulle gå orientering. Da turen var ferdig, kunne alle lese kart!! Så fikk vi TACO TIL MIDDAG!!!!! Alle synes det var kjempegodt. Så fikk vi noen timer fri, og det var lavo-overnatting for A og B klassen.

Onsdag: Alle våknet, og spiste frokost. Så var vi nede på morgensamling. Fikk informasjon om padling i kano og robåt. Så gikk vi i de samme gruppene som dagen før. Og da vi kom ned til vatnet,  fikk vi vite mye om steinalderen her i Suldal. Så gikk noen grupper i kano, robåt og noen drog garn. Vi fikk mange ørreter. Etter det var det de vanlige rutinene. Da vi skulle legge oss, kunne C-klassen sove i lavoen.

Torsdag: Først skjedde de vanlige rutinene, så var det morgensamling. Vi fikk informasjon om de foskjellige fjellturene. Noen gikk til Gullingen, men de  fleste gikk på fisketur, men INGEN fikk fisk. Noen gikk på rusletur og andre gikk på Såto. Etter turene var det bekkevandring for alle som ville. Alle synes det var det beste med hele uka her på Gullingen. Så var det middag og så disko! Det var knallkjekt, og alle danset. Så la vi oss alt for sent og våknet opp i dag.  Turlederene lærte oss alt vi lærte denne uka. De var kjempesnille og hyggelige:-) Denne uka var kjempegøy!

Takk for oss!!
Av Tobias R. R, Mathilde Ø og Mayvor T fra Iglemyr skole.