Topp leirskuleveke for elevane frå Haga skole

Flotte dagar med åttande trinn frå Vikedal skule
september 30, 2021
Frå regn til sol med 8. kl. elevar frå Ølen og Skjold
oktober 7, 2021

Energiske og flotte elevar frå Haga skole, har hatt avslutningssamling og fått vist alt dei har lært denne veka på leirskulen. -og det var sannleg ikkje lite! Utfordringar har dei tatt på strak arm, og her kan de lese meir kva elevane sjølv skriv i loggen frå veka:

MANDAG: Vi kom fram med buss, og alle var spente på hvordan uken skulle bli på Gullingen leirskole. Da vi kom fram, pakket vi ut alle klær og ting vi hadde med oss. Så gikk vi ned til klasserommet for informasjon om dagen. Da vi var ferdige på møtet, gikk alle opp og tok på seg turklær. Vi skulle på en bli-kjent tur i området. Vi var nede ved Mosvatnet og badet. Da vi kom tilbake til leirskolen, tok noen en dusj, før vi skulle spise pølselapskaus. Etter middagen, gikk noen med Jan Erik og fisket. Da kvelden kom, spilte vi spill, tegnet og var ute.

TIRSDAG: Vi ble vekket av høy musikk kvart over 7. Vi kledde oss og gikk opp til matsalen for å spise en god frokost. Vi hadde med matpakke som vi skulle lage, og ha med på tur. Så hadde vi morgenmøte, der vi fikk litt informasjon om hva vi skulle gå i, og hvor vi skulle på tur. Vi ble delt i 2 grupper. Vi gikk opp i en skog med mye bjørketrær og myr, og vi lærte mer om bær og planter. På slutten hadde vi orienterings-bingo med poster som var satt opp og vinneren fikk en slikkepinne. Vi hadde også pinnebrød. Vi lagte også kullstifter og klatret på noen fjell. Vi hadde noen lagkonkurranser også. Vi kom tilbake fra tur og gjorde oss klar til middag. Det var taco – jippi! Da kvelden kom, var noen folk ute og spilte fotball og «gulingen», den gule ballen med et tau, var en favoritt for 7.trinn. Noen var inne og spilte og hørte på musikk. Så skulle vi legge oss 21.30, og det skulle være ro 22.00.

ONSDAG: Vi sto opp og mange var veldig trøtte. Vi gikk for å spise frokost før morgenmøte. Vi lærte litt om forskjellige dyr i naturen og såg en film. Så skulle vi ut å ro og noen skulle padle. Vi byttet etterpå. Mange hadde støvler på seg, og noen klarte også å dette ut av kanoen. Vi trakk garn, sløyde fisk og grillet den på bål. Folk kunne smake på nygrillet fisk, og noen grillet også osteskiver på bålet. Så kom vi hjem fra turen. Noen dusjet andre slappet av i stuen. Vi hadde kjøttkaker til middag, og gelè til dessert med vaniljesaus. På kvelden var noen inne og tegnet og hørte på musikk, andre spilte spill og noen snakket. Så kom kvelden og på tide å legge seg. Jentene skulle få mulighet til å sove i bålstova.

TORSDAG: Dagen alle gledet seg til: dagen det var bekkevandring.  Men først skulle vi gå en tur opp til en topp. Vi gikk i 2 grupper, men møttes på toppen og tok bilder. Så lagde vi bål: Vi bygde det opp: 4-4-2-2. Lærerne gikk litt vekk, sånn at vi skulle lage bålet aleine og vise hva vi hadde lært. Så gikk turen ned til bekken. Mange var spente og grugledet seg. Det var kaldt i vannet, men det gikk fort over. Mange sprang opp for å få en dusj og ikke bli så kalde, før vi gikk for å spise middag. Vi hadde kylling og ris til middag og sjokolademoussè til dessert. Så kom kvelden og det var tid for disco, noe alle gledet seg til. Vi ble fort trøtte ikveld.  Guttene skulle sove i bålstova i kveld.

TUSEN TAKK FOR OSS, GULLINGEN LEIRSKOLE! KJEMPE GØY!!!!!!