Skikkeleg haustver for Trones på Leirskulen

Flott haustveka for Stangeland skule
oktober 16, 2020
Super-veke i regn – snø og vind
november 20, 2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trones skule 7. kl har hatt flotte dagar på Gullingen leirskule. Me har prøvd oss på fiske, padling og roing, gått lange fjellturar og testa orienteringsferdighetene våre. Sjå og les meir kva elevane har opplevde:

 

 

 

Logg veke 44-20 Trones

Mandag

På mandag gikk vi inn i bussen med all bagasjen, Det var mange som ble kvalme. Bussen tok lang tid og det var 2 som spydde. Når vi kom fram var alle veldig glade vi tok bagasjen opp til rommet og pakket ut. Den fyste dagen gikk vi tur og det var gøy. Vi lekte gullingen leker det var gøy. Når vi var ferdige gikk vi til hytta og spiste middag den var god. Etter det gikk vi til rommet og slappet av.

Klokka var mye og vi gikk ut i mørket på tur det var også veldig gøy.

Tirsdag

Vi sto opp tidlig og gikk rett til stova. Der slappet vi av og spilte kortspill.Når det ble tid for mat gikk vi til mtsalen og spiste. Etter det gikk vi på en lang tur på vanet, Det var veldig gøy fordi vi var i kano og robåt. Jeg og min gruppe gikk litt for langt vekk og måtte bli hjepet inn. Det var kaldt. Der lærte vi at vi måtte ta på mer klær men det var forsatt gøy. Når vi kom hjem var det rett i en varm dusj, det var godt. Når det ble middag tok vi med oss termos og fikk velge drikke. Det ble natt og jentene fikk sove i bålstua.

Onsdag

På onsdag sto vi opp veldig tidlig og var trøtte, men det gikk fort vekk fordi vi skulle spise frokost.Etter frokost gikk vi og tok på gode klær, og da det var tid for tur gikk vi til fotballbanen og gikk på tur i 4 grupper. Turen var veldig våt og super kald, men det var super gøy. Vi gikk hjem og guttene fikk sove i bålstua den natta. Det var fjelldisco i klasserommet, det var gøy.

Torsdag

På torsdag våknet vi og gikk til frokost, maten var god. Vi gikk og kledde på oss og var klare for ny tur. Turen var gøy og vi fikk velge hva vi skulle gjøre. Vi fikk velhge mellom 2-toppstur, 1-toppstur, fjellfisketur eller rusletur.Vi gikk langt og kom til et sted hvor vi skulle lage bål, jeg og to andre gikk og fant store steiar til bålplassen.

Vi kom hjem og gikk rett i dusjen, vi fikk middag og guttene fikk sove i bålstua.

Fredag

I dag sto vi opp og spiste frokost og vi fikk sjokade pålegg i dag. No er det avslutning i klasserommet med oppsummering, diplomar og bildeshow. Vi skal snart i bussen og reise hjem , og vi gleder oss til det,men vi kunne ha være her en uke til siden det var så gøy. Supertakk for oss!!