Flott haustveka for Stangeland skule

Super-veke med Skjold og Ølen skular
oktober 1, 2020
Skikkeleg haustver for Trones på Leirskulen
oktober 30, 2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gode opplevelsar i magisk haustver for elevar for ved Stangeland skule. Me har padla, fiska, fjellturar, bekkevandring mm. Under kan du lesa og sjå meir av kva dei har opplevd denne veka:

Logg uke 42 – 2020 Stangeland skole

Mandag:
Vi kjørte fra skolen med buss. Vi kom opp cirka klokken elleve. Da vi kom fram til Gullingen pakket vi ut, og ble kjent med området og lærerne. I grupper gikk vi en liten tur i skogen. Vi lekte gullingen gjemsel, og lærte om Huldra og historien om navnet Gullingen. De som ville kunne bade. Det var iskaldt i vannet, så det var ikke så mange som badet. Til middag hadde vi lapskaus med sjokolade mousse til dessert.

Tirsdag:
Tirsdag delte vi oss opp i gruppen. Noen gikk i skogen, mens andre rodde robåt og padlet i kano. De på vann gruppen fikk også tatt opp garn og fikk masse fisk. De sløyet dem og spiste dem.
Vi hadde tatt med mat fra frokosten og vi grillet ostesmørbrød. De som var i skogen fikk også pinnebrød. Når vi kom tilbake hadde vi tacotirsdag. Det var kiosk senere på kvelden. A-fløyen fikk muligheten til å sove i bålstova.

Onsdag:
Onsdag gjorde vi mye av det samme som på tirsdagen. Denne gangen byttet vi fra vanngruppe til skoggruppe, og fra skoggruppe til vanngruppe. De som var i skogen fikk pinnebrød. Vi hadde kjøttkaker i brun saus til middag med isabella-is til dessert. De fra B-fløyen som hadde lyst fikk lov til å sove i bålstova.

Torsdag:
Torsdag fikk vi velge mellom fire forskjellige turer. Vi kunne gå til toppen av Gullingen, fisketur, rusletur eller en to-toppstur. Det var veldig koselig. Etter det dro alle sammen til bekken ved siden av leirskolen,og de som ville kunne gå på bekkevandring. Mange ble søkkvåte. Det var veldig kaldt. Til middag var det kyllinggryte med ris og grønsaker ,og sjokoladekake til dessert. C-fløyen kunne overnatte i bålstova.

Fredag:
Fredag så våknet de som sov i bålståva. Mange var trøtte, for de hadde sovet lite. Vi måtte pakke litt, og så spiste vi frukost. Det var den eneste dagen vi fikk sjokoladepålegg. Etter det fikk vi oppgaver som å rydde eller vaske ting. Jeg fikk f.eks oppgave om å skrive det her. Snart blir vi hentet av bussen. Det var en kjekk uke og kunne gjerne vært en uke til. Leirskolelærerne var gode og snille.