Mestring og glede i haustfjellet

Aktiv veke på leirskulen med elevar frå Sauda og Vanvik
september 18, 2020
Super-veke med Skjold og Ølen skular
oktober 1, 2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No er sjuandeklassingane frå Haga skole på veg heim etter ei flott veke på Gullingen leirskule. her kan du lese om deira opplevingar frå veka:

Mandag: Vi kom fram til Gullingen i regnvær og alle var veldig spente på hvordan uka skulle bli. Vi gikk en liten tur opp i skogen og til Bålstova, og lærte litt om planter og dyr. Noen av oss gikk ned og fisket med Tommy etter middag.

Tirsdag: På tirsdag fikk vi ta opp garn, ro i robåt og padle i kano. Vi sløyet og grillet fisk og osteskive, det var flott vær denne dagen. 24 stk. skulle sove i Bålstova, men når det var onsdag var det bare åtte igjen. Vi hadde kiosk.

Onsdag: Det var en skikkelig regnværsdag, og derfor gikk vi tur i skogen. Vi gikk et stykke og så på forskjellige planter. Vi satte oss under duker og brente bål og grillet osteskive og pinnebrød. På slutten av dag hadde vi bingo-orientering. Da var det 4 stk. som sov i Bålstova. Vi fikk se noen bilder fra dagene som hadde gått.

Torsdag: På torsdag fikk vi velge mellom tre turer: To-toppstur, fisketur og rusletur. De som gikk to-toppstur og fisketur fikk testet regntøyet sitt i fossen med 40 meters fall. Vi bekkevandret på slutten av dagen, og alle var klissblaute og kalde.Vi hadde discotek og kiosk.

Fredag: På fredag fikk vi noen ryddeoppgaver vi måtte gjøre. Vi fikk se noen bilder fra uken. Vi ryddet ut, satte oss på bussen og tok farvel.
TUSEN TAKK FOR EN FANTASTISK UKE HER PÅ GULLINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!