Kjekk veke på leirskulen med Goa skole, 8.trinn.

Superveke med Hjelmeland skule 8. kl
februar 19, 2021
Strålande elevar i mykje vêr
februar 26, 2021

Elevane frå Goa skole, 8.trinn, har hatt ei flott veke på Gullingen leirskule. Her kan de sjå glimt frå veka:

Logg Goa skole uke 7

Mandag:
På mandag kom vi frem ca. 11.30. Vi la oss til rette på rommene og utforsket litt i bygget. Etter møte med leirskolelærerne dro vi ut til skileiken og lærte oss noen tips til å stå på ski. Etter det gikk vi hjem og spiste middag. Etter middagen dro vi til akebakkene å akte. Vi øvde først og hadde konkurranse etterpå. Lisa vant. Etter akingen dro vi inn på rommene og tok kvelden med ro.

Tirsdag:
På tirsdag var det frokost tidlig. Etter frokosten var det møte med leirskolelærerne. Når møtet var ferdig dro vi til skileiken og rant i forskjellige bakker, og øvde på forskjellige skiteknikker. Etter det gikk vi på truger og hadde bingo-orientering. Så spiste vi middag og bare slapte av.

Onsdag:
På onsdag så spiste vi frokost. Etter det gjorde vi oss klar til morgenmøte. Etter morgenmøtet gjorde vi oss klare til den lange skituren. Skituren var lang, men veldig kjekk! Vi gikk litt over 1 mil. Da vi kom hjem var det nesten rett på middagen. Etter middagen var vi litt inne og litt ute. Vi var litt med Hjelmeland før de måtte spise kveldsmat og ha innetid. De fleste var inne og spilte kort, mens snøstormen holdt på ute.

Torsdag:
På torsdag spiste vi frokost. Torsdag var garantert den beste dagen synes de fleste. Det var først et møte. Vi gikk en 3 kilometers skitur. Når vi kom frem til skileiken var vi rett i gang med båleksamen. Alle 3 gruppene besto! Etterpå gikk vi ut på isen å isfisket, ingen fikk fisk. Når vi kom hjem var Hjelmeland ute. Vi hadde mange timers snøballkrig på kvelden med dem. Etter kveldsmat var vi inne å koste oss med godteri fra kiosken.

Fredag:
Vi ble vekket tidlig for å begynne å pakke og rydde. Det ble frokost på fredag og. Vi fikk listene på hvilke oppgaver folk hadde. Etter frokosten var det full gang med rydding og vasking.
Dette har vært en kjempekjekk uke! Vi har blitt kjent med mange nye fra Hjelmeland og kost oss. Mange har lært mye og noen har lært å stå på ski. Skulle ønske vi kunne gjordt dette om igjen. Det eneste vi trenger er et kurs i hvordan vi skal snike oss fra rom til rom på nettene uten at læreren merker det…