Ivrige og blide elevar frå Figgjo og Austrått

Flott men kaldt vårvær for ein ivrig og positiv gjeng med 6. og 7. klassingar frå Figgjo og Austrått denne veka. Under kan du sjå litt bilder frå veka og lese elevloggen om kva dei har gjort.

“Mandag :

Vi kom fram til leirskolen etter tre timers buss. Senere gikk begge skolene en tur sammen i skogen for å bli kjent. Vi lærte mange nye ting om naturen og gamle sagn om Gullingen, som var ganske spennende. Etter turen i skogen kunne vi isbade. Vannet var ganske kaldt men det var veldig gøy og forfriskende. Det første måltidet her på denne leirskolen var en veldig god lapskaus. Kokkene her er fantastisk flinke på å lage mat.

Tirsdag :

På tirsdag var både gruppe 1 og 2 ute på vannet i kano og robåt. Etter vi hadde padlet litt så kom vi bort til en liten strand der det var et fiskegarn. Vi lærte å sløye fisk, og hvordan man griller dem på bålet. Gruppe 3 og 4 gikk en rusletur i skogen der de grillte pinnebrød og ostesmørbrød. Etter grillingen så hadde vi orientering med bingo der man kunne vinne en slikkepinne. Når vi kom tilbake var de fleste ganske slitene etter en lang dag. Det var fortsatt en veldig god middag.

Onsdag :

På onsdag så var det omvendt. Gruppe 1 og 2 gikk på rusletur i skogen, og gruppe 3 og 4 gikk i kano og robåt. 

Torsdag :

På torsag kunne vi velge om vi ville gå på en rusletur i skogen, fisketur eller en to topps tur på fjellet. På rusleturen gikk vi rundt i skogen og stoppet ofte for å leke gullingen-gjemsel eller ha matpause, til slutt gikk vi også opp på en fjell topp. På fisketuren gikk de over et fjell og bak der var det et fiskevann der de fisket og grillte fisken. På to toppsturen gikk de en lang tur på to fjell. Alle turene endte med bekkevandring. 

Fredag :

På fredag så hadde vi frokost og da fikk vi informasjon om hvilke oppgaver vi skulle ha. Som foreksempel å rydde på rommene eller vaske do-ene. Alle måtte pakke og bussen kommer og henter oss ca. klokken elleve.

 

Hilsen : Austrått og Figgjo skole.