Sørbø-elevar i sommarvarme

Etter nokre veker der me har hatt kuldegrader og snødryss kvar morgon, noko som er typisk for denne tida her på fjellet, kom 6. klassingane frå Sørbø skole med sommarvamen i denne veka. Og, trass i litt kulde på måndagen, var det mange som tok sjansen på eit bad i Mosvatnet denne dagen 🙂 Elevane har kost seg, lært ein masse, og strålt om kapp med sola og stigande vårtemperaturar. No er 6.klassingane på veg heimover for å feire 17. mai.

Meir om veka kan du lese i elevloggen deira.

 

Logg for Sørbø skole, 6. trinn

Mandag:
På mandag var vi på tur og lekte Gullingen Spesial-Gjemsel. Vi fikk også smake på tissemaur, eller skogsmaur som de egentlig heter. Det smakte surt godteri. Etter vi hadde vært på tur i skogen, fikk vi bade, og det var ca 70% som badet. Etterpå hadde vi god middag. Så gikk vi ned til vannet for å fiske, og vi tente bål.

Tirsdag:
På tirsdag var vi på vannet. Der prøvde vi robåter, og vi padlet i kano. Vi rodde ut til en øy og fisket opp fisk med fiskegarn. Da vi kom til øya, tente vi bål og grillet ostesmørbrød og sløyet fisk. David M, Thomas og Alfred ble veltet av Helena i en kano.

Senere på kvelden fikk jentene lov å sove i Bålstova. (Det var også kiosk).

Onsdag:
Vi fikk velge mellom tre turer (To topps tur, fisketur og rusle tur). På fisketuren fisket vi, og på hjemturen så fikk vi å gå innom fossen.
ALLE SOM VILLE BEKKEVANDRE, ELSKET DEEEEET!!!!!! Det var kjempe gøy!

Det var full fest på diskoen på kvelden. Senere på kvelden var det endelig guttene sin tur til å sove i Bålstova. (Det var også kiosk denne dagen også).

 Torsdag:
Vi hadde en veldig god frokost, og nå sitter Karl Kenneth, Andreas G, Ingrid og Anna Ovidie og skriver logg, mens de andre pakker, vasker, koster og rydder.
Vi har hatt det suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupert her!!!!!!

Tusen takk for at 6. trinn på Sørbø skole har fått være her.

Takk for oss !!!