Flotte dagar i fjellet med Fjelltun skole

Flotte og smilande Bømlingar i super-veka før påske
mars 26, 2021
Sol – og smilande og ivrige elevar frå Austrått :-)
april 16, 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fjelltun skole. 6 B-D-E

Tysdag:
På tirsdag kom vi til Gullingen med buss. Vi pakka ut alle tinga vi hadde og dro ned til lysløypa for å stå på ski og leike stiv heks, hauk og due og andre leker. Det var ikkje kjørt opp i lysløypa så vi lagde våre eiga spor etter det spiste vi middag. Til middag hadde vi lapskaus og til dessert hadde vi is. Etter middagen hadde vi rumpebrettkonkuranse. Etter det spiste vi kvelsmat. Før vi skulle legge  oss såg vi film og spelte spel i stua. For nokon var dette første gong dei gjekk på ski.

Onsdag:
Vi stod opp og spiste frukost. Etter det måtte vi gjøre oss klare for tur. Men først måtte vi vaske og gjør oppgavene våres. Når vi var på turen stoppa vi og fyrte bål, skileik og grilla ostesmørbrød som vi hadde laga. Etter at vi var ferdige kunne vi renne alle bakkane ned til leirskulen, eller gå ned. Någen snøbada og blei kalde og våte. Vi var ute og leika i snøen og spelte brettspel og kort før vi spiste middag. Til middag hadde vi taco og etter middag leika vi og spiste kvelsmat. Någen hadde  disko. Vi fekk brus og chips.

Torsdag:
Vi blei vekka og så spiste vi frukost, vi laga nistepakke og gjorde oss klare for tur og gjorde oppgavene våres. Turen var lenger enn i går og vi gikk til ein foss, og etter det slo vi opp lavo og grilla. Men nokon gjekk på trugetur og hadde skileik i lysløypa. I lavoen grilla vi pinnebrød og ostesmørbrød, ute var vi i snøen og stod på ski. Vi rant hjem og spiste middag, til middag var det kjøttboller og sjokolademos med vaniljesaus til dessert. Nokon snøbada etter middagen, mens andre var inne. Nokon fekk brownies før kveldsmat og nokon etter. Någen  hadde disko denne dagen. Ikkje lenge etter var det kveldsmat. Etter kveldsmaten hadde nokon leikar inne og nokon såg filmen «Karate kid».

Fredag:
På fredagen måtte vi pakka det vi hadde med oss og vaske og rydda. Vi gjorde alt klart til neste folk som skulle komme og vi fekk priser for eksempel ryddigste rom. Før vi skulle gå hadde vi ei lita avslutning og så dro me

med buss hjem. Dei aller fleste synest det har vert ein kjekk og fin veke på Gullingen leirskule.