Flott veke med sjuandeklassingar frå Stangeland skole

Flott haustveke i fjellet for elevar frå Haga skule
oktober 18, 2019
Sol – Vinter og smil med Gautesete-elevane
november 22, 2019

Denne veka har me hatt elevar frå Stangeland skole her på Gullingen leirskule. No sit dei på bussen på veg heim, men under kan du lese kva dei har opplevd denne veka.

Mandag:
Vi kom til Gullingen leirskole med buss den 20.Oktber 2019. Vi ble tatt godt imot av de ansatte og fikk utdelt rom. Vi gikk en liten bli-kjent tur i 3 små grupper og etter det fikk vi bade i Mosvatnet. Vi fikk en deilig lapskaus av Kristin og Rasa til middag, og til dessert fikk vi sjokolademousse med vaniljesaus.

Tirsdag:
Vi ble delt opp i fire grupper, to grupper var i fjellskogen og gikk tur, og de to andre gruppene var nede ved vannet og padlet med kano og rodde med robåt. Da vi kom hjem etter en lang dag fikk vi laks med pasta, grønnsaker og fløtesaus. Man kunne velge mellom aktiviteter før man skulle legge seg kl.22:00 eller før.

Onsdag:
Vi startet dagen med en deilig frokost. Vi gjorde akkurat det samme som i går bare at vi byttet om aktivitetene slik at de to gruppene som var på fjellet fikk dra til vannet og de som var på vannet fikk dra på fjellet. Det var ping-pong turnering på kvelden og de som ville kunne dra til bålstova og grille pinnebrød.

Torsdag:
Vi fikk velge mellom fire turer. Topptur til Såta, topptur til Gullingen, fisketur og en kort rusletur. Når alle var ferdige med turen fikk alle som ville bekkevandre i bekken. Alle som badet ble gjennomvåte. ALLE BLE ISKALDE! Men MANGE syntes dette var høydepunktet i uken. Senere på kvelden hadde i diskotek, filmkveld, og noen så også kamp. Natten til fredag sov alle som ville i bålstova.

Fredag:
Vi ble vekket av lærerne kl. 07:15. Alle begynte og rydde og pakke før frokosten. Vi gikk opp til frokosten og spiste og lagde matpakke til hjemreisen. Alle fikk utdelt sine egne oppgaver slik at fløyene,stuene og tekjøkkenet ble vasket og ryddet.

Leirskolen har vært en veldig kjekk opplevelse i seg selv. Selv om det har vært litt drama rundt omkring, har nok alle kost seg.

TAKK FOR EN FIN UKE HER PÅ GULLINGEN!