Flott haustveke i fjellet for elevar frå Haga skule

Supre Sauda-elevar i Suldalsfjella
oktober 4, 2019
Flott veke med sjuandeklassingar frå Stangeland skole
oktober 25, 2019

7 .trinn frå Haga skule har hatt flotte opplevingar i haustjellet på Gullingen leirskule. Me har padla kano, rodd i båtar, fiska og bada. Me har hatt orientering og førstehjelp og gått lange og korte fjellturar. Sjå meir av bilder og elevlogg her.

Logg veke 42-19.Haga skole, 7.trinn

Mandag:Vi kom med buss til Gullingen leirskole med et flott høstvær. Etter at vi hadde  gikk vi en bli kjent tur, og badet med Mosvatnet. Etter dette var det middag, og vi fikk et tilbud om å fiske med Jan Erik. Der gillet vi bål, og fikk IKKE fisk.

Tirsdag:Vi begynte dagen med å gå en tur i skogen. Det ble veldig kaldt. Vi grillet pinnebrød og oste-skiver. På slutten av turen hadde vi bingo-greier. På kvelden var noen i bålstua og tok restene fra pinnebrøde. Noen overnattet der til og med.

 

Onsdag:På onsdag var vi på Mosvatnet og rodde med robåt og padlet i kano. Vi hadde bål idag og faktisk.Leirskole lærerene hadde satt ut fiskegarn så vi fikk fisk. Vi sløyet og spiste dem. I denne natten også sov noen i bålstua.

Torsdag:Denne dagen kunne vi velge mellom tre turer: Toppturer, fisketur eller rusletur i skogen. De som valgte fisketur og topptur fikk teste reintøyet sitt under enn foss. Når vi nesten var ferdig med turen bekkevandret alle tre grupperne i en bekk. Noen vasset bare men noen var så tøffe at de dukket hele kroppen under det kalde vannet.

Fredag:Idag var det tid for å reise hjem og alle måtte gjøre sine oppgaver. F.eks: Skrive logg, vaske, rydde rommene, vaske, rydde doene og hele gangen pluss litt kosting.

TAKK FOR EN KJEKK UKE!!!!