Fantastisk veke med elevar frå Ganddal skole

Den fantastiske veka på Gullingen leirskule!
april 23, 2021
Flott første vår-veke med smilande Stord-elevar
mai 7, 2021

Mandag:
Den fantastiske uken begynte med skilek etter den lange bussturen. Så skulle vi spise lapskaus som den gode kokken lagde til oss. Senere på dagen hadde vi en spennede akebrett konkurranse. Det ble masse jubling og latter under konkurransen. Etter en lang og gøy dag var vi klare for å legge oss.

Tirsdag:
På tirsdag våknet vi av trommene romsterte utenfor. Sola steikte, og vi var klare for en ny skidag. Selv om det var lite snø, kom vi oss frem til der vi skulle lage bål og steke ostesmørbrød. Mange fall måtte til i den utrolige hoppbakken. Vi lagde orgeltramp og lærte hvordan vi skulle lage bål i snøen. Vi kom tilbake sulte og slitne til tacoen, før kiosken åpnet. Etterpå koste vi oss på underholdningskvelden.

Onsdag:
Ingen visste hva dagen ville bringe. Vi startet med en god frokost før vi så skulle på en lang gåtur. Vi lærte hva planter og dyr vi kunne spise i naturen, blant annet maur og harebæsj. Etter litt syrlige maur hadde vi gullingen’s gjemsel, og fant ut hvem som var gullunge. Etterpå ble vi delt inn i små grupper på to og to, og hadde orienteringsbingo. Vi kom hjem til kjøttkaker med brun saus. Alle var sultne og maten ble fort tømt. Etter den deilige middagen gikk vi til fellesstuen og spilte spill. Så toppet vi dagen med en ny underholdningskveld.

Torsdag:
Vi våknet opp med frokostblandig på menyen. Så gikk de fleste på en litt lengre skitur enn vanlig. Det var fin utsikt, og gode bakker å renne i. Fremme med bålet hadde vi båleksamen, og steikte pinnebrød. Når vi kom tilbake spiste vi kyllingsuppe med ris. Etter det fikk vi kjøpe snop i kiosken, til underholdningskvelden. Siden det var siste kvelden hadde vi også en varm og heftig disko. Da var vi gode og varme for å legge oss.

Fredag:
Vi våknet til musikk og grudde oss til å reise. Vi spiste frokost før vi gikk på rommene og pakkte. Da alle hadde pakket ferdig, gjorde alle oppgavene de hadde fått tildelt. Det ble felt noen tårer før vi hoppet inn i bussen.
Etter en fantastisk uke har vi lært alt fra å spise maur til å renne i orgeltrapper. TUSEN TAKK!

Skrevet av: Amalie og Rebekka.