Elevane frå Figgjo skole har hatt ei flott veke på leirskule!

Superveke med flotte elevar frå Håland
april 16, 2021
Den fantastiske veka på Gullingen leirskule!
april 23, 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7.klasse frå Figgjo skole melder om ei flott veke på leirskulen. Her kan du sjå noko av det dei har erfart, lært og opplevd.

Slik oppsummerer elevane sjølv denne kjempe kjekke veka:

Mandag:

På mandag reiste vi fra Figgjo til Gullingen Leirskole. Da vi kom til leirskolen fikk vi utdelt rom og begynte å pakke ut. Vi spiste resten av matpakkene våres og dro på en kort skitur ned til lysløypa. Etter en stund ble vi delt inn i to grupper etter erfaring på ski. Nede i lysløypa lekte vi i ca. 2,5 time. Til middag hadde vi lapskaus og pinneis til dessert.  Så dro vi ned til lysløypa igjen og hadde rumpebrettkonkurranse.

Tirsdag:

Vi våknet tidlig klokken 7.00, kledde på oss, pusset tennene og gjorde oss klar til frokost. Det var rengjøring av rom og noen hadde kjøkkentjeneste. Klokken 10.30 var alle klar for tur på truger og ski. På truger hadde vi bingo-orientering der vi skulle finne poster rundt omkring i skogen. Etter noen timer på truger gikk vi en kort skitur. Det ble taco til middag, kiosken åpnet 17.10 på tirsdager og torsdager.

Onsdag:

Folk kom og banket på dørene til hvert rom i hver fløy, tidlig om morgning klokken 7.00. Etter å ha spist frokost møtte vi opp til morgenmøte og lærte mer om dyr vi kunne møte på i skogen, blant annet hare som vi møtte på skituren rett etterpå. Dette var den lengste skituren til nå. Vi rant limbo på ski, slalomløyper, hopp og mye annet. Etter ca. 4 timer begynte vi på hjemturen tilbake til leirskolen. Vi spiste middag og hadde flasketuten peker på.

Torsdag:

Vi møtte opp til vanlig tid på morgenmøte, der lærte vi om snøskred og farer i fjellet. En av lærerne skrev opp tre alternative løyper på tavlen som vi kunne velge mellom. Alternativene var: Langtur, Mellomtur og Ønskereprise. De fleste valgte Mellomtur. Vi skulle ha båleksamen i dag. Alle gruppene bestod prøven. Alle som ville fikk utdelt pinnebrød og kakao. Til middag hadde vi kyllinggryterett og sjokolademousse.

Fredag:

Vi sto opp til normal tid og måtte dessverre begynne å pakke, for idag skulle vi reise hjem.Etter frokosten fikk vi utdelt forskjellige arbeidsoppgaver: Blant annet skrive logg, vaske rom, tørke støv også videre. Dette har virkelig vært en superuke for alle oss i 7. klasse fra Figgjo! Takk for en fantastisk opplevelse.