Stangeland skole 7. trinn har storkosa seg i mykje vær og vind på Gullingen leirskule

Frå regn til sol med 8. kl. elevar frå Ølen og Skjold
oktober 7, 2021
Ein fantastisk (blaut) veke med sjuandeklassingar frå Trones skole!
oktober 29, 2021

Mandag:
Vi kom på leirskolen med masse bagasje. Alle var spente for å se rommene sine. Etter en stund så gikk vi en bli-kjent tur og lærte om Gullingens historie. Når vi var ferdig med turen så spiste vi pølselapskaus til middag, og til dessert hadde vi isabella is. Vi hadde litt fritid etter middagen og vi spilte spill og koste oss.

Tirsdag:
Alle kom seg gjennom den første natten. Vi hadde en god hotell-frokost om morgenen. Vi delte oss opp i fem grupper, noen padlet kano og lærte og sløye fisk. Og noen gikk på tur i skogen og spiste pinnebrød. På turen i skogen hadde vi bingo-orientering og mange vant slikkepinne. Vi dusjet og spiste taco til middag og kjøpte godteri i kiosken etter maten. Etter det koste vi oss med godteri og spilte kort.

Onsdag:
På onsdag gjorde alle det motsatte av det som skjedde på tirsdag. Noen av de som gikk i skogen falt ned i myren og en mistet skoen sin. Etter det tok vi og dusjet og spiste middag. Vi hadde kjøttkaker med brun saus. Til dessert var det gele med vaniljesaus.

Torsdag:
På torsdag fikk vi velge hvilken tur vi ville gå. Alternativene var 2-toppstur, fisketur, 1-toppstur og rolig tur. Det var utrolig gøy fordi det begynte å snø, så noen hadde snøballkrig. Vi gikk ned igjen og hadde bekkevandring. Vi skle ned en sklie og tok mange bilder. Når vi kom tilbake til leirskolen var alle kalde. Det var masse kø i dusjen. Så spiste vi kyllinggryte til middag. Desserten var sjokolademousse med vaniljesaus. Kiosken ble åpen igjen og de fleste brukte opp lommepengene sine. Om kvelden så vi film, hadde disco og bordtennis-turnering.

Fredag:
På fredag sto vi opp og spiste frokost. Alle pakket og ryddet mens vi måtte skrive logg. Vi reiste kl. 11.00 og gledet oss til å treffe familien vår.

Skrevet av Mina, Sigmund og William.

Takk for oss!!