Sol og silkeføre med Fjelltun skole

Minnerik veke for Svortland skule
januar 22, 2021
Super-Veke med Grannes-elevane
februar 11, 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det kalde vêret holder seg stadig, men no byrjar sola å varme godt. Elevane i denne veka har verkeleg blitt flinke til å både kle seg riktig og fatt enorm framgong på ski. Og i dag på avreisedagen fekk dei verkeleg vist at dei hadde lært ein masse ! Me takkar for “lånet” av elevane.

Under finn du elevane sin eigen logg for veka.

Logg veke 5-21, Fjelltun skule, 7. kl

Mandag:

I dag var dagen vi endelig skulle få reise til gullingen, noen gledet seg og trodde denne uken kommer til å bli kjempe kjekt.  Bussene sto klare med skolen, en rød buss og en svart buss. Til sammen skulle vi omtrent kjøre 3 timer i strekk.

Endelig var vi framme, hele gullingen var dekket av snø. Lufta var kald og leirskole lærene sto klar til å ta oss godt i mot. De første vi møtte var to blide mennesker Ketil og Kjersti. Før vi gjekk og fant rommene våre, la vi skiene nede på parkeringsplassen. 7A skulle sove i A-fløyen, 7B skulle sove i B-fløyen og 7D i C-fløyen. Etter alle hadde komt seg på seg til rette, var  det på tide å møte nede i klasserommet for en kort oppsummering av hvordan en uke på Gullingen skulle se ut som. Timen var slutt og vi skulle nå opp til fotballbanen der vi skulle ha noen snøleker. Mange timar hadde gått og det var nå på tide å spise middag. Det var lapskaus med is til dessert Rasa hadde lagt i stand for oss idag. En stund etter mat var det på tide å finne ut hvem var Fjelltuns raskeste på rompebrett? Etter en god rettferdig turnering hadde vi funnet en vinner, tredje plass gikk til Ruben, andre plass gikk til Neda og sist men ikke minst gikk første plassen til Astrid.

Tirsdag:

En god natt søvn var akkuratt det vi trengte til den heftige dagen som lå foran oss. Vi ble vekt ca 07.00 – 07.30. Frokosten for 7A og 7B var 07.40 og 7D hadde frokost 08.10. Rundt 08.55 var det tid for å ha morgensammling. Alle ble delt inn i fire forskjellige grupper basert på våre ferdigheter på ski. Gruppe 1 – De som hadde mest erfaring, Gruppe 2 – De som hadde litt mindre erfaring enn gruppe 1, Gruppe 3 – De som hadde gått lite på ski og Gruppe 4 – De som hadde gått svært lite på ski. Alle gruppene fekk hver sitt bål, med vær sin bål skjef.

Resten av dagen var egentlig ganske så lik som Mandag, vi spiste middag og koste oss i stuen og på rommene våres.

Onsdag:

Siste hele dag på leirskolen hadde været endret, med vind i tillegg. Vi kunne velge mellom tre forskjellige ski turer. En lang, mellom og en kort. De som valgte den korte ble ganske var faktisk dei som gikk lengst! Men det var flatt og vi fikk prøve å gå på Mosvatnet. Kult! Det var masse løs snø på turene og var rett og slett en anstrengende, men supekjekk dag. Vi var alle sammen tilbake rundt 15.00 – 15.30.

Middag ble servert og A og B fløyen koste seg senere med både chips, brus og brownies. Denne uken hadde vært topp og det var nå tid for å sove en siste natt her.

Tusen takk til alle her på Gullingen for en fantastisk uke. Og takk for flotte minner.

 

Hilsen 7. trinn her på Fjelltun Skole