Juleleirskule i desemberlys

Malmheim og Grannes har hatt ei flott veke i fjellheimen. Under kan du lese om kva dei har gjort og sjå litt bilder av gjengen,

 

Gullingen leirskole uke 49 Malmheim og Grannes

Mandag: gikk Malmheim på bli kjent tur i skogen. Så spiste vi lappskaus til middag og til dessert hadde vi sjokolade mouse. Det var fullt av snø, så det blei snøkrig.

Tirsdag: Først spiste me frokost, så var det morgensamling. Etter det gikk vi på tur og tok opp fiskegarn. Vi satt i lavo og grillet osteskjever. Så kom Grannes, så gikk de på bli kjent tur i skogen og pakket ut. Malmheim hadde juleverksted og lagde nisser og kake. Til middag hadde vi taco. Så gikk vi fakkel tur i mørket. Så fortalte de voksene om huldre folkene. Så hadde vi risengrøt. Malmheim overnattet i bålstuå uten voksne.

Onsdag: Frokost og morgensamling. Vi kunne velge mellom to topps fjell tur, en topps fjell tur eller bare rusletur. Vi hadde kiosk, der kjøpte vi snop. Grannes overnattet i bålstuå uten voksne.

Torsdag: Frokost og morgensamling. Så hadde Grannes juleverksted og lagde nisser og kaker. Malmheim hadde spikkeverksted og spikka gullingpinnen og to ting til. Så gikk alle Malmheim i bålstuå og Grannes i grillhuset og lagde ostekjever. Så hadde alle julefest og spiste pinnekjøtt. Jentene kom først og sto bak stolene. Så kom guttene, bukket og sa “god jul”. Så neiet jentene å sa “Takk det samme”. Så spiste vi. Til dessert hadde vi risgrøt med rød saus. Så var det disko. Malmheim såv i bålsyua igjen uten voksne. Malmheim og Grannes hadde quiz og spiste julekakene vi lagde.

Fredag: Først hadde vi frokost, så gjorde alle oppgaver, ryddet og pakket. Så skal vi ha morgensamling og bildeshow. Så skal vi alle ta bussen heim.

Takk for en fin opplevelse! Det har vært veldig gøy, har veldig lyst til å komme tilbake, hade!