Flott veke med elevar frå Forsand og Håland

Mandag:
Når vi kom på Gullingen fikk vi utdelt rommene våre. Og når vi var ferdige så var alle sammen veldig spente på hva dagen ville bringe oss. Vi fikk beskjed om at vi skulle gå ned til klasserommet og da sa de at vi skulle på ski da vi gikk ut så var det strålende sol og blå himmel. Etter en lang økt ute gikk vi inn til kveldsmat. Så gikk vi inn på de nye rommene og pakket ut sengetøyet. Etter en lang reisedag var vi slitne og la oss før neste dag kom.

Tirsdag:
God morgen! En ny dag, nye muligheter. Vi hadde fått utdelt oppgaver for uka, noen måtte vaske toalettene og andre laget frokost. Etter  frokost gikk vi til klasserommet for informasjon om dagen. Så var det tid for å stå på ski. Vi skulle også gå på truger. Når vi gikk på  truger hadde vi bingo-orientering i skogen. Vi var ute i mange timer før det endelig var middag. Alle spiste en mengde med mat, vi spiste taco og det var ingenting til desert.Det var open kiosk og vi hadde fått 150 kr med oss hver og kjøpte oss litt snop og annet kliss

Onsdag:
I dag våkna vi og  me var veldig trøtte. denne dagen gikk alle til Breiastølsdalen. Der laget vi bål og lekte på ski før vi dro tilbake til middag på leirskolen. Det var den beste middagen hittil. Men vi fikk ikkje desert.

Torsdag:
I dag skal vi på tur. Vi kunne velge mellom topp tur, middels tur og kose tur. Når vi kom fram grilla vi pinnebrød, og hadde kanel og sukker på. Når vi kom tilbake til leiskolen var det snart middag. På kvelden hadde me disco.

Fredag:

I dag er det heimreisedag. Etter frokost måtte me pakka og vaska etter oss, før me avslutta med oppsummering og  bildeshow. Takk for oss